Tietgens Allé 29, 1. sal – Møbleret lejlighed

En hyggelig og møbleret lejlighed på 45 kvm. i Odense M. Lejligheden består et køkken-al-rum med lydisolerede vinduer og vægge ud til Tietgens Allé. Køkken-al-rummet er indrettet med et nyt køkken fra Invita, indeholende køl, frys og opvaskemaskine.

Køkken-al-rummet har en smuk, fransk dør, som leder ind til lejlighedens egentlige værelse. Dette værelse fungerer som soveværelse.

Indgangen til lejligheden er placeret på ejendommens vestlige side, hvor en privat opgang med spindeltrappe fører lejeren op til indgangen til lejligheden og den 20 kvm. store, private terrasse (kun åben fra maj – september).

Indgangen fører ind til en lille, men hyggelig og brugbar entré. Herfra er der videre adgang til gangen. Gangen fører til et hyggeligt badeværelse med badekar og til køkken-al-rummet, der videre giver adgang til førnævnte værelse.

Lejligheden er oplagt for lejere, der ønsker at være optimalt placeret i Odense mellem byen, naturen og arbejdspladser samt med let adgang til motorvejen. Derfor vil lejligheden også være oplagt til personer med midlertidigt arbejde i Odense, turister og i det hele taget personer der har brug for alt fra et par dage til et par måneder i Odense.

Af møbler findes der bl.a. en kontinentalseng på 180 x 200 cm af høj kvalitet, hyggeligt spisebord fra Unoliving, moderne sofa der kan omdannes til gæsteseng og selvfølgelig alle nødvendigheder som service og kaffemaskine af høj kvalitet.

Der er tilhørende vaskemaskine i kælderen samt privat parkeringsplads. Hele lejligheden er renoveret i 2021 – 2023.

Indflytning og pris

Hvis du er interesseret, så skriv en kort mail med lidt information om dig selv og dine ønsker til lejemålet til martin@3mjinvest.dk. Eller lej lejligheden på dagsbasis via AirBNB her.

Indflytningsklar:01-02-2024
Husleje (inkl. møbler, vand, varme, el, TV, internet m.v.):15.800 kr. / md.
Depositum samt forudbetalt leje:45.000 kr.
Parkering:1 plads Inkl.
Rengøring (tilvalg):Muligt mod betaling
Husdyr tilladt:Ja
Fremlejning tilladt:Nej

Billeder af lejligheden