Tietgens Allé 29, stuen – Udlejet

En herlig, lys lejlighed på 100 kvm. med en tilhørende stor, privat terrasse samt med adgang til en delt have. Lejligheden er blevet totalrenoveret i 2021 – 2023. Den består af en stor entré, to værelser, bad og køkken-al-rum. Der er indgang til lejligheden i stuen fra den vestlige side af ejendommen samt fra den private parkeringsplads via terrassen.

Det nye HTH Køkken har stort lysindfald fra den store glasdør, der leder ud til den nordøstvendte terrasse. Her er der videre direkte adgang til en privat parkeringsplads. Den anden del af køkken-al-rummet har et stort, lydisoleret vindue ud til Tietgens Allé, hvor der altid er aktivitet.

Det ene værelse har flotte, franske døre, som leder ind til køkken-al-rummet samt en indgang fra entréen. Værelset har et godt lysindfald via et stort, lydisoleret vindue der tilvejebringer udsigt ud til den livlige Tietgens Allé. Det anden rum er tilbagetrukket og har lydisolerede vinduer ud mod den rolige have. Her er det oplagt at indrette et soveværelse.

Badeværelset er indrettet med muret brusekabine og det er stort nok til der kan placeres en større kommode el.l., som kan fungere som opbevaring oveni de indbyggede skabe. Hele lejligheden har nye, lydisolerende vinduer, så støjen fra trafikken på Tietgens Allé er minimal.

Lejeren har delt adgang til haven og mulighed for leje af privat parkeringsplads og for leje af opbevaringsrum i kælderen.